Sunrise in Rotterdam!

De weersverwachting voor dit weekend was goed en dus een mooie gelegenheid om een keer de zonsopkomst vast te leggen in Rotterdam. De MSC Preziosa lag er nog maar deze zou rond 7uur AM vertrekken. Ik had alle gelegenheid om in rust een paar mooie plaatjes te schieten. Een verliefd stelletje liep nog even langs en ging aan de kade zitten en bij de ingang van de Veerhaven genoten ook zij van de kleuren in de lucht, de prachtige stad en bovenal van elkaar. Wat is het leven toch mooi! Je moet het alleen wel willen zien…..

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *