Hoge Wiek

Rotterdam

16 september kwam op Instagram een Instameet voorbij. Wie wil er morgenavond, 17 september mee naar boven op de Hoge Wiek? Net als velen reageerde ik ook met een duidelijk ja! Ik ontving kort daarna bericht van Daan van Geffen dat ik mee kon. Een echt wauw volgde want het was voor mij de eerste keer dat ik de hoogte inging om foto’s te maken van Rotterdam in de avond. Ik ben altijd enthousiast als ik andere fotografen op die hoge gebouwen zie staan en hun foto’s voorbij zie komen. Altijd kwam daarbij de gedachte op om dat ook een keer te doen. En zo was het die 17e september. De Hoge Wiek is een pand want in het verleden toehoorde aan het Havenziekenhuis in Rotterdam. Het doet nu al enkele jaren dienst als studentenflat. Gewapend met een kratje Hertog Jan werden we beneden opgehaald om naar het dak te gaan. Ik vond het echt ontzettend leuk om al die andere (hobby) fotografen te ontmoeten. Sommige echt met duizenden volgers en adembenemende foto’s. Het werd een mooie, gezellige en leuke avond waarvan ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Dank aan diegene die dit mogelijk hebben gemaakt.

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *