Wereldstad!

Rotterdam! Een wereldstad! Een stad waar je uren kan lopen, foto’s blijft maken, inspireert en vooral motiveert om het beste in jezelf naar boven te halen. In ieder geval bij mij. Want in Rotterdam is alles mogelijk en als het nog nergens is gerealiseerd? Dan wordt het zeker in Rotterdam gedaan! Ik ben graag in de stad en er regelmatig te vinden. Ik ben gek op avond fotografie en dat zie je dan ook terug in mijn Rotterdam foto’s. Ik kan mijzelf nog verder ontwikkelen in de fotografie en juist in Rotterdam word ik daarin uitgedaagd. Veel (hobby) fotografen zijn er actief en het leuke is vooral om elkaar te volgen via bijvoorbeeld Instagram. Zien wat andere fotografen doen helpt mij om anders naar bepaalde punten in de stad te kijken en ik weet zeker dat ik daar op mijn manier ook een bijdrage aan heb. Zo leuk!! Geniet van de foto’s en kom regelmatig terug om de updates te bekijken.

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *