Zwitserse Alpen

Masterclass Fotografie

In de vroege ochtend van 10 oktober 2021 vertrok ik voor een week naar de Zwitserse Alpen. Ik had voor die week een Masterclass Fotografie geboekt in de Zwitserse Alpen bij Richard Verroen. Deze reis stond al een jaar eerder gepland maar vanwege Covid-19 kon deze reis toen niet doorgaan. In 2021 kon de reis wel doorgaan en uitgerekend op mijn verjaardag startte deze Masterclass. Bewapend met een hoeveelheid cameraspullen stapte ik mijn auto in om vervolgens circa 15 uur later mijn auto te parkeren bij het hotel.

De reis werd een aaneenschakeling van ohhh’s en ahhhh’s. Wat is de natuur prachtig en ongerept. Het is zo mooi om te zien hoe het landschap zich laat zien. Richard wist ons vooral mee te nemen naar prachtige en adembenemende plekjes en de variatie aan locaties zorgde ervoor dat een ieder vanuit de groep op zijn/haar wenken werd bediend. De groep was overigens echt super fijn. Nederlanders en Belgen die samen een passie delen; hoe mooi is dat! Er zat veel expertise in de groep. Expertise die op verschillende manieren tot uiting kwam en er juist voor zorgde dat de groep in balans was. Of het nou ging om verstand van het cameramenu van Nikon, een creatieve hobby of de juiste mindset om dingen in het leven te bereiken; alles werd besproken. Als groep maakte wij onder leiding van Richard (en ook Jeremy) er samen een leuke tijd van en genieten we nu nog na van de foto’s die er zijn gemaakt.

Het waren uiteraard wel lange dagen maar eerlijk, je gaat mee om veel te zien en te fotograferen. Dat is ook hetgeen we hebben gedaan. Soms stonden we om 07:00 uur te wachten op een prachtige zonsopkomst om diezelfde dag omstreeks 20:00 uur te gaan genieten van een prachtige zonsondergang. Mooi was ook om te zien dat alles was afgestemd op ons programma. Het hotel was ook volledig voorbereid en verzorgde een fijn en compleet ontbijt en een heerlijk maaltijd die overigens zeer gevarieerd waren. Wil je een keer een dergelijke reis meemaken dan kan ik je deze Masterclass zeker aanbevelen.

Ik ben uiteraard benieuwd wat jij als bezoeker van mijn foto’s vindt. Ik krijg graag feedback omdat ik mij wil verbeteren op verschillende onderdelen. Vind je het leuk om een foto van mij aan de muur te hebben? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

« van 2 »
If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *