Tulpenvelden

2020

5:15 uur loopt de wekker af. Het is 19 april en ik kwam op het geweldige idee om lekker vroeg foto’s te gaan maken op het Goedereede. Toen de wekker ging vroeg ik mij oprecht af of ik wel helder genoeg was geweest de avond ervoor. Maar goed, eenmaal op pad dan weet ik dat ik het leuk vind en vooral geniet van de stilte in de ochtend. Toen ik richting de locatie reed zag ik wel dat de lucht niet zo mooi kleurde als ik eerder had gehoopt. Tulpenvelden fotograferen met een prachtig kleurende zonsopkomst is toch echt iets wat ik nog graag een keer doe.

Ik had zelfs even lichte regen onderweg maar eenmaal bij het eerste veld aangekomen was het droog. Omdat het licht zich anders ontwikkelde heb ik de foto’s wat anders ingestoken. Mocht het weer het toelaten en uiteraard ook de coronaperiode waar we momenteel inzitten dan wil ik zeker nog een keer terug. En anders volgend jaar weer 😉

Geniet van enkele foto’s die ik hier online heb gezet.

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *