Het dak op!

Het Witte Huis

Het dak van Het Witte Huis welteverstaan. Donderdag 6 augustus 2020 was het eindelijk zover. Zoon Matthew had geregeld dat we het dak op mochten van het Witte Huis om foto’s te maken van een van de mooiste stukjes van Rotterdam. Samen met Sandra en Lize mijn twee foto vriendinnen gingen we bepakt naar het dak. Maar uiteraard niet met een lege maag. Dus dat betekende eerst bij zoons Matthew en Mitchel eten bij restaurant Mooii aan de Oude Haven in Rotterdam. Ca 20:45 gingen we naar het dak waar we eenmaal boven zagen dat de lucht mooi begon te kleuren. Dus statieven uit, camera’s aan en schieten maar! Er zijn die avond mooie foto’s gemaakt en ik zal de komende dagen wat foto’s aan dit bericht toevoegen.

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email