Redbull Racing

Pernis

25 januari 2020 werd de ‘rust’ in het dorpje Pernis verstoord. Nu zijn de Pernissers wel wat gewend want wij leven altijd tussen het geluid van enerzijds de industrie en anderzijds de Haven van Rotterdam. Maar die ochtend was er sprake van een ander geluid. Als snel werd duidelijk dat Redbull Racing een promo aan het opnemen was voor de F1 race in Zandvoort later dit jaar. Veel Pernissers waren richting de container-terminal in Pernis gegaan omdat daar de auto’s van Redbull Racing volop rondjes aan het rijden waren tussen de containers. Eerst wilde ik niet gaan met uiteindelijk kon ik de verleiding niet weerstaan en ben ik ook even gaan kijken. Uiteraard gewapend met mijn camera! Hieronder zien jullie enkele foto’s die ik die ochtend heb geschoten.

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *