Kinderdijk

Kinderdijk, een omgeving waar ik graag ben en dus ook de nodige foto’s maak. De zonsopkomst is er altijd magisch omdat je echt niet weet hoe de lucht zich zal ontwikkelen en welke kleuren er die ochtend worden getoond. Soms heb je een ochtend dat alles meezit en je in korte tijd mooie foto’s kan maken. De zonsondergang is eveneens mooi en ook hier ben je sterk afhankelijk van de lucht. Veel of weinig bewolking? Zou de lucht nog opentrekken? Wanneer ik mijzelf voorneem om in de avond op pad te gaan dan kijk ik ‘s middags, al naar de lucht en de wolken. Een leuke periode om foto’s te gaan nemen in Kinderdijk is tijdens de jaarlijkse molenweek. Deze is veelal in de eerste week september. Dan veranderd de omgeving en waan je jezelf even in een andere wereld. De molens zijn in die week ‘s avonds verlicht en dat geeft zo een aparte sfeer. Het is dan overigens wel heel druk met bezoekers en rekening houden met elkaar staat dan voorop! Kinderdijk; een wereld waar de stilte en schoonheid van de natuur samenkomen en waar het verleden een respectvolle plek is gegeven. Veel kijk plezier….

If it's feel good, it's fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *